Uw vertrouwenspartner in al uw bouwprojecten

De firma Castus Build, gespecialiseerd in de bouwsector en actief in zowel bouwwerk als in houtskeletbouw, laagenergie en passiefhuis in eigen beheer uitgevoerd. Alle stijlen zijn mogelijk gaande van de klassiek strakke opbouw, de pastorij- of hoevestijl, landhuis of moderne villabouw.

De creativiteit en wensen van de bouwheer alsmede de inbreng van ideeën van de architect, zijn een essentieel onderdeel van onze klant begeleiding doorheen het bouwproces. De klant kiest zelf zijn architect. Indien deze nog niet bepaald is, kan er steeds één voorgesteld worden, het meest geschikt voor die specifieke opdracht.

Castusbuild - vertrouwenspartner in al uw bouwprojecten

Flexibiliteit t.o.v. de afwerking is een pluspunt, daar de bouwheer zelf bepaalt tot waar de woning dient afgewerkt te worden. Vandaar dat we - zowel traditioneel als bij houtskelet - de woning kunnen aanbieden; hetzij winddicht “type casco”, volgens specifieke vraag van de bouwheer of architect alsmede ook als “volledig sleutel op de deur” project.

Wij zijn de schakel tussen uw wens en het eindresultaat, namelijk uw droomhuis met de grootste zorg gerealiseerd af te leveren.

Volledig in regel zijnde met de Franse wetgeving, kunnen we kandidaat-bouwers ook over de taalgrens heen helpen hun realisatie te verwezenlijken.